Välkommen till bloggen

Hallå där! Kul att du hittade hit till mitt näste!

Här kommer jag dela med mig om allt som faktiskt spelar någon roll, det vill säga:

1. Mitt händelserika liv

2. Saker jag tycker om att göra på den så kallade fritiden (som förövrigt knappt ens finns)

3. Men också en väldigt massa politik. Riktig politik då.

Så om du förväntar dig en blogg full av satir med källor från webbsidor som flashback och familjeliv eller liknande så kan jag redan nu berätta för dig att du kommer bli besviken. Denna blogg kommer faktiskt inte innehålla någon typ av “politik” som inte är verklighetsbaserad och grundad på ren och skär fakta. Råkar just du vara en sådan person med en bristande verklighetsförankring? I så fall rekommenderar jag starkt redan nu att sluta läsa och fortsätta med din dag precis som innan. Det gynnar oss alla.

Ni andra som finner livet jävligt bittert och orättvist majoriteten av tiden men ändå orkar gå upp ur sängen varje dag och försöka göra någon skillnad för samhället på riktigt – Varmt välkomna!

Vi kommer nog att komma bra överens och jag hoppas ni kommer finna denna blogg både givande, intressant och ganska rolig.

Som ni kanske redan märkt är jag en ganska arg Stockholmare (och därav är historien bakom mitt bloggnamn redan nu utrett) som är allmänt less på alla orättvisor man behöver ta del av dagligen. Oavsett om problemen är stora eller små, så är dem lika viktiga i min mening och därför vill jag försöka belysa dessa problem här på bloggen. Kanske mest för min egen skull då jag alldeles för ofta förundras över människans idioti, men också för att sprida lite riktig information till omvärlden. Detta innebär såklart inte att livet är ett ständigt elände. Det är bara väldigt mycket svårare att vara något annat än jävligt arg i en värld som denna.

Jag hoppas ni ska trivas, njut och känn er som hemma!